Tuva, Marte og Mina hos AS ROMA

Det rapporteres om fantastiske dager i Roma fra Tuva, Marte og Mina!

Jentene bruker høstferien på å trene med AS Roma. Tuva og Marte trener med 2005 jenter og Mina trener med Senior A laget og U19 laget deres. Marte og Tuva trener på Centro Sportivo anlegget og Mina trener på Olimpca del CONI. Her er det helt annerledes treninger og anlegg enn i Norge. Foresatte og andre får ikke stå inne på banene, men må stå på utsiden av banene som er inngjerdet. Jentene stor trives i sine treningsgrupper og får brukt sine engelsk kunnskaper til å konversere med trenere og spillere, noe som går strålende. Marte og Tuva spiller med 1 og 2 år eldre jenter og er helt på nivå med de andre spillerne. Mina trener med landslagsspillere fra flere land og norges egne Andrine Hegerberg. Også her rapporteres det om strålende tilbakemeldinger. Våre borrejenter markerer seg veldig bra på treningene og leverer "varene". Vi må bare bøye oss i støvet for disse jentene og hva de leverer. De tar med seg magiske øyeblikk og opplevelser hjem i "sekken" til Norge og borreland når de kommer hjem til helgen. Heia Borre!