3 av våre jenter er blitt invitert til AS Roma i høstferien!

En drøm som er blitt til virkelighet! Mina, Marte og Tuva skal ned å trene med AS Roma i høstferien.

Innbydelsen har kommet med bakgrunn i Italent fotballskolene de siste årene. Disse i regi av Morten Bredesen Føske og hans italienske trenerteam bestående av Loris Boni, Simone Baldo, Andrea Caronti og Michele Rosci. Simone Baldo og Andrea Caronti er juniortrenere til AC Milan, Michele Rosci har damer U19 laget til Roma. Disse trenerne har bemerket seg jentene under sine opphold via Italent de 3 siste årene.

Marte 13 år og Tuva 12 år skal trene i sine aldersbestemte klasser. Mina 16 år skal trene i sin aldersbestemte klasse, pluss at hun får 1-2 økter med Serie A damelaget til AS Roma. Damelaget til AS Roma kom på 3 plass i ligaen i fjor. Laget består av landslagsspillere og utenlandske spillere. Andrine Hegerberg har akkurat signert for AS Roma, noe som selvsagt også blir ekstra stas for Mina.

Jentene skal være med på 4 treningsøkter fra mandag- torsdag og bo og spise på trenings akademiet sammen med de andre jentespillerne i AS Roma. Dette blir spennende for jentene, og de foresatte som bor på hotell rett i nærheten. Jenteansvarlig Charlotte Myhre Nilsen er med som Borre sin representant i Roma.

Dette er et resultat av et arbeid som har vært målrettet mot gutte og jentesiden over flere år. Jentene er flinke til å heie hverandre frem og bidra til gode treninger hvor de utfordrer hverandre, noe som igjen resulterer i god utvikling av spillerne i gruppa. Guttene har også tatt jentene i mot med åpne armer på sine treninger og kamper og hjulpet de til å bli enda bedre fotballspillere. Guttene kan også klappe seg selv på skulderen og tenke på at de har vært med på å gi jentene denne muligheten.

Vi ønsker jentene lykke til i Roma og gleder oss til å høre om oppholdet når de returnerer til oss i borreland.

Dere kan også lese om turen i linken til Gjengangeren her: