Kim Ragnar Hansen overtar Falk/Borre

– Vi håper at ansettelsen av Kim Ragnar Hansen som ny hovedtrener vil føre Falk og Borre et steg videre.

Falk/Borre: Kim Ragnar Hansen (i midten) skal sparke ny liv i seniorsatsingen i Falk/Borre. Her sammen med Ferial Sapienza (f.v.), Jon Eriksen, Trond Sørensen og Benny Nielsen. (Foto: Vidar Kalnes)

•

Det sier Ferial Sapienza, leder i falkfotballen, da hun presenterte Kim Ragnar Hansen som ny hovedtrener for A-lagssamarbeidet mellom Falk og Borre. Han vil i tillegg ha ansvaret for Borres juniorlag og også ha et øye på guttelaget.

Det er stor enighet i de to klubbene om at det er viktig å samarbeide både til det beste for Falk og Borre, men også for hortensfotballen generelt.

Gleder seg

Det siste halvåret har 26-åringen, opprinnelig fra Nykirke, vært med rundt juniorer og rekruttlaget i Ørn.

– Jeg har imidlertid håpet at det ville komme et tilbud som det jeg nå har fått fra Borre og Falk. Det å få hovedansvar for seniorer og juniorer, blir en utfordring jeg gleder meg til å ta fatt på.

– Jeg skal både planlegge framdriften av prosjektet og lede en fellestrening med både juniorer og seniorer to kvelder i uka. I tillegg blir det også snakk om talentutvikling, sier Hansen, som sin unge alder til tross, har mye på fotball-CV'n.

Viderefører samarbeidet

Allerede denne sesongen var det meningen å ha et felles A-lag med spillere fra begge klubber, uten at det ble noen stor suksess.

– Derfor har vi snakket mye sammen og kommet fram til det vi ser som en spennende løsning. Nå er alt det formelle på plass og spillerne får et godt sportslig tilbud med en trener vi har stor tro på, sier Sapienza videre.

– Bedre treningskultur

– Målet med samarbeidet er å skape en større treningsgruppa av seniorer og juniorer sammen. Det er langt mer inspirerende å møte 20 mann på feltet enn 8 – 10, sier sportslig leder i Borre, Benny Nielsen, og fortsetter:

– I tillegg blir veien til A-laget langt kortere for juniorene som også får en mer kvalitetsfylt trening. Borre kommer også til å stille lag i juniorserien, og det kan fort bli en morsom sesong for disse med kamper både på junior- og seniornivå.

Allerede kommende uke vil lagene starte forberedelsene mot en ny sesong, og at interessen for nyskapningen er stor, viser frammøtet på et forberedende spillermøte.

– Der møtte det hele 28 mann, og det virker lovende, sier Kim Ragnar Hansen til lokalavisa.