3 av våre jenter er blitt invitert til AS Roma i høstferien!

En drøm som er blitt til virkelighet! Mina, Marte og Tuva skal ned å trene med AS Roma i høstferien.

Årets ungdomspokal 2018 gikk til Sofie Igelkjøn og Emil Melandsør

Hvert år blir Meny Borreveien Prisen utdelt til en spiller som har utmerket seg spesielt. Kriteriene for prisen er at spilleren viser gode holdninger på og utenfor banen. Spilleren skal også ha hatt en god sportslig utvikling og vært en god ambassadør for klubben. På jentesiden ble Sofie Igelkjøn årets spiller, og på guttesiden ble det Emil Melandsør som fikk den gjeve prisen. Dette er spillere som har markert seg både i klubb og på landsslagskole. Sofie har også deltatt på landsdelsamling. Vi gratulerer begge to med prisen som ungdomspiller i 2018 for Borre IF Fotball.